Noniin.. vihdoinkin oon taas ehtinyt koneelle päivittämään tätä blogia! Ja huhhuh kyllä on aika mennyt vauhdilla! Tuntuu että mitään en oo saanu aikaseks ja nyt sitte alkoki jo kesä loma :D Sen kunniaks laitoin ulkoasua vähä pirteempiin sävyihin... valitettavasti sivupalkit ei tuu oikealle paikalle vaan löytyy sivun ihan ala laidasta...

Viime viikonloppuna sain uuden projektin! Sain hommakseni suunnitella koko kesämökin sisustuksen maaleista koriste-esineisiin... Nyt saan päästä luovuuteni oikeen kunnolla esiin sillä minulla on täysin vapaat kädet, eikä kyse ole nyt mistää rajoitetusta stailauksesta :P

Mökki koostuu kolmesta, mutta suuresta huoneesta: Todella suuri kuisti, tupakeittiö ja kammari. Aikasemmin tupakeittiö on toiminut niin olohuoneena kuin keittiönäkin, mutta nyt haluan ottaa hyötykäyttöön todella suuren kuistin ja siirtää oleskelun sinne puolelle!

Sisustuksen haluan tehdä vanhaa kunnioittaen, mutta silti luoda mökkiin raikkaan ja selkeän tunnelman. Innovaationa minulla toimii englantilainen maalaistyyli. Olen luvannut lopullisevan suunnitelman mökin omistajille ensikuun aikana, joten saan ihan rauhassa kypsytellä ajatuksiani.. Tässä kuitenkin jotain ideaa tulevasta:

Kuisti

Kuisti on erittäin suuri ja sen on tila johon tullaan ensimmäisenä. Kuisti on remontoitu viime kesänä valkosin panelein ja vaaleankeltaisin tapetein. Siellä pitää olla tilaa vaatesäilytykselle, mutta myös oleskelulle. kuistin yksi seinä on kokonaan ikkunoiden peitossa ja kahdessa muussa seinässä on noin puoleen väliin ikkunoita. Lisäksi tilassa on kaksi ovea: vaatehuoneeseen ja vintille.


1243595006_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Tupa


Tupa on pieni ja ahdas läpikulkutila. Se kaipaa valosuutta ja selkeyttä. Tuvasta tulee pelkästään keittiö ja ruokailutila. Tuvassa ei ole yhtään ehjää seinää, kahdella on ikkuna ja kahdessa ovi. Huoneen katseenvangitsijoina toimii iso ja kaunis vanha leivin uuni ja katossa olevat vanhat puiset parrut. Tuvassa ei kuitenkaa tulla käyttämään yhtä paljon puuta kun alla olevassa kuvassa, vaan vaaleilla sävyillä pyritään tuomaan tilaan avaruuden tuntua.

 

1243595624_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Kammari


Kammari on pieni käyttötarpeeseensa nähden. Siellä tulee olla iso parisänky sekä kerrossänky. Tilaan pyritään luomaan hieman yksityisyyttä, sekä tilan tuntua niinkuin keittiöönkin. Kammarissa tullaan käyttämään vaaleita sävyjä ja kukkakuoseja.

1243597492_img-d41d8cd98f00b204e9800998e